Tid for å søke om skap i trimgarderobene for 2020

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Oslo den 19. Apr 2018

Oppdatert 2020-02-04

På Fornebu har vi et antall trimgarderober med tilhørende dusjer. I disse har vi tilsammen 548 (+x) skap som det er mulig å søke på for ett år av gangen.  Ved tildeling prioriteres fast ansatte og de som sykler/løper til jobb mest og lengst. Her går vi ut fra at den enkelte fyller ut skjemaet på ærlig vis. 

Du finner et eget menyvalg for trimgarderober hvor du kan registrere din søknad. Tildeling vil skje fortløpende utover vinteren/året.


Dere finner trimgarderober følgende steder:

Blokk B: 1 damegarderobe som deles med ABB. 

Blokk C: 1 dame- og 1 herregarderobe i C2c. 

Blokk D: 2 damegarderober i D2c. 2 herregarderober i D1 der det må brukes nøkkelkort for å komme inn (adgang må tildeles). Disse garderobene har et opplegg for tørking av klær.

Blokk J: 2 små herregarderober i J1f og 2 herregarderober i J1e. 1 damegarderobe og 1 herregarderobe i tilknytning til Sats-Elixia-garderobene i J2c. Her må adgangskort brukes. De som er medlem på treningssenteret vil ha adgang ellers må dette tildeles.

Blokk K: 1 dame- og 1 herregarderobe i K2c.

Blokk M: 1 dame- og 1 herregarderobe i M2c. 1 herregarderobe i M1 der det må brukes nøkkelkort for å komme inn (adgang må tildeles). Denne garderoben har et opplegg for tørking av klær.5 Kommentarer

Kommentarer

 • Sten Ruben Strandheim

  Det samme gjelder den minste garderoben i J1, den som er nærmest inngangsdøren

  18 mai 2018
 • Arne Husom

  For min del snakker jeg om herregarderoben i K. Ville også vært kjekt med litt stenger/oppheng i taket til å henge kleshengerne på. Så slipper vi å ødelegge takplatene med hengerne.

  07 mai 2018
 • Sykkel

  Fint om dere kunne si hvilke garderober dette gjelder?

  07 mai 2018
 • TELENOR BEDRIFTSIDRETTSLAG OSLO

  Ditt ønske om nummerering av knagger må tas med Telenor Eiendom. Vi sender henvendelsen over til dem. Vi har kun med administrasjonen av skapene.

  07 mai 2018
 • Arne Husom

  Et ønske ifm trimgarderobene: Fint om knaggene kan merkes med nummer (tilsvarende som skapene). Nå flyttes tøy litt hit og dit og kjipt å få et vått håndkle hengende over sitt sykkeltøy man håper skal tørke litt i løpet av dagen.

  07 mai 2018

Logg inn for å skrive en kommentar.