Søknad om garderobeskap 2024 for de som sykler og løper til Fornebu

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Oslo den 2. Apr 2024

På Fornebu har vi et antall trimgarderober med tilhørende dusjer og varierende grad av tørkemuligheter. Vi administrerer tildelingen av skap for blokkene D, J og K. I disse har vi tilsammen 374 skap det er mulig å søke på for ett år av gangen.  Ved tildeling prioriteres fast ansatte og de som sykler/løper til jobb oftest. Her går vi ut ifra at den enkelte fyller ut skjemaet på ærlig vis, sånn at fordelingen blir mest mulig rettferdig. 

Du finner et eget menyvalg for trimgarderober hvor du kan registrere din søknad. Tildelingen vil skje fortløpende utover året.


Dere finner trimgarderober følgende steder:

Blokk D: 2 damegarderober i D2c med et separat rom for tørking. 2 herregarderober i D1 der det må brukes nøkkelkort for å komme inn (adgang må tildeles). Disse garderobene har et opplegg for tørking av klær.

Blokk J: 2 små herregarderober i J1f og 2 herregarderober i J1e. 1 damegarderobe og 1 herregarderobe i tilknytning til treningssenterets garderober i J2c. Her må adgangskort brukes. De som er medlem på treningssenteret vil ha adgang ellers må dette tildeles.

Blokk K: 1 dame- og 1 herregarderobe i K2c.


Husk også å melde deg på Sykle til jobben kampanjen som starter 3. mai. Deltakelse er gratis for oss.


1 Kommentar

Kommentarer

  • Vetle Forbord-Vilslund

    Ser ut som jeg er registrert med @telenor.com og ikke @telenor.no-adresse inne på søknadsskjemaet. Får beskjed om "AnsattID og/eller E-post er registrert, men ikke i kombinasjon", hvis jeg legger inn @telenor.com, så går den videre, men naturlig nok kommer det ikke noen epost :( Noen admins som kan fikse?

    02 april 2024

Logg inn for å skrive en kommentar.