Bli med på Holmenkollstafetten 2018​

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Oslo den 10. Apr 2018

Telenors bedriftsidrettslag (BIL) på Fornebu ønsker at flere Telenoransatte vil utfordringen og bli med på årets løpefest i Oslo sentrum lørdag 5. mai i år.

Mange virksomheter og avdelinger i Telenor stiller som vanlig egne lag til Holmenkollstafetten. Flere av disse har vært med i en årrekke og har profilert Telenor på en god måte. Til nå har vi meldt på 10 lag, og på flere av disse er det fortsatt plass til løpere som kan tenke seg å delta. Vi oppfordrer derfor alle som er interessert om å melde seg på nå. Alt du trenger å gjøre er å sende en epost til sier koordinator i Telenor BIL for Holmenkollstafetten, Steinar Ostermann. Så vil du bli satt opp på et passende lag. Du kan gjerne også si litt om hvilken type etappe du kan tenke deg å løpe (lang/kort).

- Det er viktig å understreke at Holmenkollstafetten er et idrettsarrangement hvor det sosiale står i fokus. Dette er et tilbud for alle som ønsker å ha et mål å trene mot – og som vil være med å profilere Telenor på en positiv måte. Vi vil sette opp mixlag for de som ikke har avdelingslag å løpe for, så her kan absolutt alle kan delta, sier Steinar Ostermann.

 Da sees vi lørdag 5. mai? Klart vi gjør – meld deg på her: steinar.ostermann@telenor.comKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.