Bli med på Holmenkollstafetten 2018

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Oslo den 5. Jan 2018

Telenors bedriftsidrettslag (BIL) på Fornebu ønsker at flere Telenoransatte tar utfordringen og blir med på løpefesten i Oslo sentrum 5. mai.

Mange virksomheter og avdelinger i Telenor stiller egne lag til Holmenkollstafetten. Flere av disse har vært med i en årrekke og har profilert Telenor på en god måte. Allerede nå har flere lag meldt sin interesse, men vi vet det også er mange enkeltpersoner som ikke har tilknytning til noe lag som også kunne tenke seg å delta. - Vi oppfordrer alle som kan tenke seg å bli med på Holmenkollstafetten 2018 om å melde seg på allerede nå, både lag og enkeltløpere. Dette sier koordinator for Telenor BIL for Holmenkollstafetten, Steinar Ostermann. Så - er du glad i å løpe, eller vil du melde på et lag? Send en epost til Steinar og meld deg på!

- Det er viktig å understreke at Holmenkollstafetten er et idrettsarrangement hvor det sosiale står i fokus. Dette er et tilbud for alle som ønsker å ha et mål å trene mot – og som vil være med å profilere Telenor på en positiv måte. Vi vil forsøke sette opp mixlag for de som ikke har avdelingslag å løpe for, så her kan absolutt alle kan delta, sier Steinar Ostermann.

 

Ble du inspirert nå? Det håper vi! Og om det fortsatt er vinter, er det alltid en anledning til å finne frem joggeskoene.

Da sees vi 5. mai ? Klart vi gjør – meld deg på her: steinar.ostermann@telenor.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.